Service - Onderhoud - Inspecties

van spuitcabines

Team / Medewerkers

Met meer dan 30 jaar ervaring is Cabin Care één van de grootste bedrijven in Nederland op het gebied van service, onderhoud en reparaties aan spuitcabines, afzuigwanden, halverwarmingen, aanverwante apparatuur en branders.

Onafhankelijk als Cabin Care is, kennen onze deskundige monteurs alle soorten, maten en merken spuitcabines. In principe kan Cabin Care dan ook elk gewenst onderdeel bestellen. In principe, want soms is een onderdeel niet meer leverbaar. In dat geval bedenkt Cabin Care een passend alternatief of kunnen we het onderdeel in eigen beheer produceren.

Cabin Care heeft een uitgekiende, landelijke dekking. Met een flexibele opstelling van zowel monteurs als ondersteunend personeel, lossen we storingen snel en accuraat op. Onnodig te zeggen dat Cabin Care ISO 9001 gecertificeerd is.

Onze diensten

Dienst 1

Onderhoud volgens onderhoudscontracten

Elke spuitcabine, afzuigwand, halverwarming of aanverwante apparatuur kent eigen onderhouds- intervallen. Door een onderhoudscontract af te sluiten met Cabin Care, hebt u de garantie dat uw dure apparatuur op het juiste moment de juiste onderhoudsbeurt krijgt. Zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Dienst 2

Onderhoud aan gas- en oliebranders

Onderhoud en eventuele reparaties aan gas- en oliebranders luistert nauw. De ervaren en deskundige monteurs van Cabin Care zijn allen in het bezit van het diploma Periodiek Onderhoud van KIWA / Gastec. Dat geeft u de garantie dat het onderhoud en de reparaties veilig en vertrouwd worden uitgevoerd.

Dienst 3

Renovatie cabine / apparatuurset

Waarom een dure nieuwe cabine of aanverwante apparatuur aanschaffen als renovatie goedkoper en kwalitatief net zo goed is? Maar de specialisten van Cabin Care renoveren niet alleen, ook adviseren zij u dan over het verlengen van de levensduur of het vergoten van het bedieningsgemak.

Dienst 4

Toepassen van energiebesparende systemen

Spuitcabines verbruikten zeer veel energie. Verbruikten, want ook op dit vlak zorgen nieuwe innovaties en toepassingen voor meer efficiency. Ook de meeste oudere cabines kunnen met energiebesparende systemen uitgerust worden. Neem contact op met Cabin Care voor een deskundig advies.

Dienst 5

Verplaatsen van cabine(s)

Het verplaatsen van spuitcabines is een niet alledaags en secuur werk. Door goede contacten met de juiste specialisten neemt Cabin Care u het verplaatsen probleemloos uit handen. Dat bespaart u logistieke kopzorgen en geeft u bovendien de zekerheid dat het verplaatsen veilig en schadeloos verloopt.

Dienst 6

Leveren van onderdelen voor alle merken cabines

Dankzij goede contacten met leveranciers kunnen wij snel alle juiste en originele onderdelen leveren. Is een onderdeel onverhoopt niet meer leverbaar? Geen nood, Cabin Care beschikt over een eigen productiecapaciteit, zodat wij dat ene onderdeel in eigen beheer kunnen produceren en leveren.

Dienst 7

Oplossen van stofproblemen

Hebt u te maken met kwaliteitsproblemen door stof? Daar kunnen vele oorzaken aan ten grondslag liggen. De specialisten van Cabin Care onderwerpen uw spuitcabine en de aanverwante apparatuur dan aan een minutieus onderzoek en achterhalen en reinigen of repareren het euvel.

Dienst 8

Leveren van filters

Cabin Care heeft in de loop der jaren veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van uitstekende contacten met filterleveranciers. Dat betaalt zich uit bij bijvoorbeeld spoedgevallen. Eén telefoontje van Cabin Care met de desbetreffende leverancier is dan vaak voldoende voor een zeer snelle levering.

Dienst 9

Onderhoud en inspecties aan branders

Onze ervaren en uitstekend opgeleide monteurs mogen zelf onderhoud en reparaties aan branders uitvoeren. U hoeft hiervoor dus geen derden in te schakelen. Dat is wel zo gemakkelijk en overzichtelijk voor u. Bovendien bespaart u zich dubbele reiskosten en mogelijke ergernis over misverstanden.

Wall-man

Wall-man / Liftman

Cabin Care is officieel dealer van Wall-man / liftman in de Benelux. Bij ons kunt u terecht voor advies, nieuwe installaties, onderdelen en onderhoud van deze in Noorwegen geproduceerde liftinstallaties. Kijk voor meer informatie over deze liften op www.reglo.no.

Over Cabin Care

ervaring-big
ervaring-icon

Ervaring

Al méér dan 30 jaar ervaring!

Cabin Care is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, en is één van de grootste bedrijven op het gebied van service en onderhoud aan spuitcabines, afzuigwanden, halverwarmingen en aanverwante apparatuur, inclusief het branderonderhoud.

Certificering

Certificering

Waarom kiezen voor Cabin Care?

We beschikken over deskundige monteurs, welke u graag van dienst zijn. Ook is Cabin Care ISO 9001 gecertificeerd, en derhalve een betrouwbare partner met oog voor kwaliteit.

Landelijke Dekking
Landelijke Dekking

Landelijke Dekking

Wij zijn gewend snel te reageren!

Door onze jarenlange ervaring en onze landelijke dekking zijn wij in staat om storingen snel en accuraat op te lossen. Vanwege de flexibele opstelling van zowel onze monteurs als ons ondersteunend personeel kunnen we korte responstijd garanderen!

Eigen Productie Capaciteit
Eigen Productie Capaciteit

Eigen productie capaciteit

Snelle levertijd en advies op maat!

Cabin Care beschikt over een eigen productiecapaciteit. Dit komt de levertijden ten goede en bovendien kunnen we onderdelen welke niet meer standaard leverbaar zijn, in eigen beheer produceren. We kunnen in principe alle onderdelen van alle cabines leveren.

Branders
Branders

Branders

Onze monteurs zijn zelf bevoegd om werkzaamheden aan branders uit te voeren. Voor het branderonderhoud en branderstoringen hoeft u dus geen relatie met een derde partij aan te gaan. Dit voorkomt misverstanden en dubbele reiskosten.

Filters
Filters

Filters

Cabin Care heeft uitstekende contacten met filterleveranciers. Het is dus vrijwel altijd mogelijk om met spoed filters te leveren.

Reinigen
Reinigen

Reinigen

Voor het reinigen van cabines werkt Cabin Care samen met een gerenommeerd bedrijf, het is dus altijd mogelijk om het onderhoud en het reinigen van uw cabine(s) op elkaar af te stemmen.

Referenties

Contactgegevens

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw e-mail is met succes verzonden!
Niet alle velden zijn correct ingevuld!
Adres

Cabin Care B.V.
Ertsstraat 6
8263 BN KAMPEN

Postbus 163
8260 AD KAMPEN

Neem contact op

Tel. : +31 (0)38 - 332 25 00
Fax : +31 (0)38 - 33 19 052
info@cabincare.nl

KvK Zwolle: 08074744
BTW nr. NL008802567B01

Volg ons op